Opleidingen

Bel ons: 088-0275200

Opleidingen

Werkt u met gevaarlijke stoffen? Dan bent u bij ons opleidingscentrum aan het juiste adres. We onderrichten op interactieve wijze over de basis in de BRZO, de PGS15, het ADR en bewust omgaan met gevaarlijke stoffen. Uw leerontwikkeling maken wij inzichtelijk.


Met onze opleidingen verrijkt u uw kennis op uw vakgebied en krijgt u een beter inzicht in risico's en scenario’s. Ook is het mogelijk incompany trainingen te verzorgen of trainingen op locatie. Elke klassikaal gegeven training is opgebouwd uit een aantal vaste componenten nl. basiskennis, normering en regelgeving, toepassing, voorbeeldcases, examenoefeningen. Na gunstig doorlopen van de training wordt een certificaat uitgereikt of kunt u een erkend examen doen.

Onze opleidingen

Basiscursus PGS-15

De opslag van verpakte gevaarlijke stoffen is geregeld in de PGS15. U leert welke stoffen onder deze regeling vallen en wat de eisen zijn aan de opslag en gebruik daarvan. De cursus is uitermate geschikt voor opslagen tot maximaal 10 ton, gassenopslag en tijdelijke opslag. Een no-nonsens cursus, direct toepasbaar.

De BRZO stelt eisen aan de medewerkers die de BRZO-regels moeten uitvoeren en handhaven. Aan de hand van een veiligheidsmanagementsysteem wordt de technische veiligheid en gedrag aangestuurd. Wij leren hoe u  hier mee kunt omgaan en geven u extra mogelijkheden binnen uw bestaande of nieuwe  systeem.

Basiscursus BRZO lage drempel

Veiligheidsadviseur ADR

Heeft u een rol in het ADR als afzender, vervoerder, geadresseerde, lader, verpakker of losser, dan moet uw bedrijf wettelijk beschikken over een veiligheidsadviseur. Deze adviseert over het ADR, controleert of de regels worden toegepast en rapporteert jaarlijks en bij incidenten. Deze cursus leidt u daarvoor op!

PGS-15 compleet

Heeft u een gecompliceerde opslag van verpakte gevaarlijke goederen dan sluit deze cursus aan bij uw praktijk. We behandelen niet alleen het kader waarin de PGS15 functioneert maar we gaan ook de diepte in zodat u bij iedere nieuwe stof de juiste aanpak kiest.

Liever Incompany?                                        voor een opleiding bij u op locatie.

088-0275200

© BIB BV Brielle         | All rights reserved. | KvK: 67495109 | Bank: NL68KNAB02.55.66.89.53